Još se prepričava: Kako je dječak dirnuo srca članova kraljevske porodice i doveo ih skoro do suza (VIDEO/FOTO)

Britanska kraljevska porodica uvijek plijeni pažnju gdje god da se pojavi, aposebno je to očito kada je nova vojvotkinja, bivša glumica Meghan Markle u pitanju. Ona uvijek plijeni pažnju samom svojom pojavom, i više – manje svi žele da znaju sve o njoj, pa do najbanalnijih sitnica, tako i do nekih važnih stvari.

Oglasi - Advertisement

Tako je prije nekoliko sedmica vojvotkinja od Suseksa, Megan Markle , zajedno sa svojim mužem princom Harryjem bila na službenoj turneji po Australiji, Novom Zelandu i Fidžiju. U sklopu te posjete su u jednom danu posjetili i australijsko mjesto Dubbo, gdje su ih na lokalnom aerodromu dočekali mnogobrojni građani.

Među svim tim ljudima i djecom je bio i Luke Vincent, predivni petogodišnjak, koji ima Downov sindrom i koji je jedva dočekao svoju priliku da se pozdravi sa kraljevskim parom. Prvi je do dječaka došao princ Harry, a dječak je , kada mu je prišao, prvo odlučio da malo bolje proći Harryjevu crvenu bradu.

Nedugo zatim, dječak se bacio Harryju u zagrljaj, a sve je to sa osmijehom na licu promatrala i trudna vojvotkinja Meghan.

Zatim je i ona prišla zagrljenom dvojcu u želji da se i ona upozna sa malim Lukeom koji nije mogao da se odvoji od princa i njegove brade, a što je natjeralo Meghan na iskreni smijeh.

Ipak, ni mališna nije mogao ostati imun na vojvotkinjin osmijeh, pa je naposljetku poletio i u njen zagrljaj. Harry je tada pokuša da odglumi kao neku ljutnju, ali smo sigurni da ovaj zagrljaj nikako nije mogao da zamjeri svojoj izabranici.

Čitav susret možete vidjeti i na ovome videu

.

Comments are closed.