Jelena svim fanovima pokazala šta radi u sami cik zore, a ovi je zatrpali raznim komentarima, ne vjerujući da je to moguće (FOTO)

Poznato je da je Novak Đoković nakon dužeg vremena ponovo postao pri igrač svijeta u tenisu, a to mu mjesto u svakom slučaju i pripada, bez obzira na neke loše rezultate i krize u igri koje je imao zadnjih nekoliko godina. Ova godina je bila  za njega veoma dobra i vratila ga je na mjesto u svjetskom tenisu koje mu i pripada.

Njegova supruga, Jelena Đoković je ovih dana bila u Portugalu, u Lisabonu, na web Samitu.

Oglasi - Advertisement

Prije početka same konferencije Jelena je odlučila da sa svojim fanovima podijeli jednu fotografiju, i da sa njom otkrije svima njima način na koji se ona relaksira i kako se priprema za novi dan i nove pobjede

Na fotografiji se jasno vidi kako Jelena meditira na terasi uz izlazak sunca, znači u cik zore. Ujedno je pokazala i kakva odlazi u krevet, tj. koje pidžame voli, a to je nešto što njeni fanovi baš i nemaju često priliku da vide, kakva je obična Jelena , kada oko nje nije sav sjaj i glamur koji je često okružuje.

Mada Jelena inače nije ona osoba koja je sklona nekome velikom šminkanju, koje upada u oči, ipak su fanovi bili više nego sretni da vide Jelenu u ovome izdanju, kao jutarnju osobu, bez šminke i brendirane odjeće.

Ovo izdanje je privuklo veliku pažnju, pa nije ni čudo da su je fanovi i pratitelji obasuli raznim komentarima od kojih neki baš i nisu bili najpozitivniji, jer mnogi Novakovi fanovi baš i ne simpatišu Jelenu jer smatraju da se za njega udala zbog novca i da je ona najveći krivac za Novakovu krizu rezultata i igre koju je imao, i srećom prevazišao.

 

Comments are closed.