Jelena nikako ne može da miruje: Diva se izgleda pomirila i sa njim i tek se očekuju komentari na ovaj njen potez (FOTO)

0

Mada je krajem prošle godine i tokom cijele ove godine jelena Karleuša stekla najveću popularnost do sada, ipak način na koji je to napravila svakako nije onaj koji je ona željela i priželjkivala, jer je njena popularnost povećana zbog skandala sa njenim eksplicitnim fotografijama koje su se pojavile u javnosti , a koje je navodno objavio fudbaler Ognjen Vranješ sa kojim je Jelena, navodno, imala aferu.

Ne postoji medij u regiji koji nije pisao ili govorio o ovome skandalu, a i Jelena se sama trudila da svakoga novoga dana priredi neko novo iznenađenje za sve.

Oglasi - Advertisement

Pa je tako mnoge svoje fanove iznenadila kada je u novogodišnjoj noći nastupila u kreaciji koju potpisuje Darko Kostić, ap se nekako odmah počelo uveliko kalkulirati da su se promijenili poremećeni odnosi između pjevačice i ovoga modnog dizajnera.

Sve su prilike da se Darko Kostić poslije malo duže pauze vraća na estradnu scenu i to u velikom stilu, jer će mu pomirenje sa Jelenom Karleušom to svakako omogućiti, jer su njih dvoje duže vrijeme bili u nekoj svađi i prekinuli su svaki vid kontakta i suradnje a to su dosta često u medijima i naglašavali.

Do prekida suradnje je došlo jer navodno Darko više nije mogao svojim kreacijama da prati sve ono što Jelena radi, pa je došlo do nekih svađa, koje su nakon nekoga vremena rezulitirale prekidom saradnje.

Međutim, kako se čini, ostvareni su neki novi kontakti, Jelena je već u zadnjih nekoliko mjeseci nosila neke Darkove kreacije, pa po svemu sudeći izgleda da su ratne sjekire zakopane i da će se sve vratiti u neko staro i dobro stanje, kada su njih dvoje u pitanju.

 

 

Leave A Reply