Jelena ne može da dođe sebi jer je dobila veoma lošu vijest: Nema ga više, a pružio joj je svu ljubav svijeta (VIDEO/FOTO)

Nikako da se smire strasti kada je skandal Jelene Karleuše u pitanju i čini se da će sve o vo još dugo da traje i da se i ne nazire pravi kraj i rješenje ovoga skandala, jer sa svakim novim danom se pojavljuju novi podaci u vezi ove afere, a sa svakim novim danom akteri ove afere povlače neke nove poteze koji još dodatno zakomplikuju već dovoljno kompliciranu situaciju.

Tako je ovih dana, mimo ove afere, Jelena Karleuša se oglasila putem društvenih mreža i na taj način se oprostila od svog dugogodišnjeg fana.

Naime, radi se o mladom Makedoncu koji je nesretno nastradao u saobraćajnoj nesreći o kojoj govori cijela Makedonija i regija, a Jelene je putem društvenih mreža uputila zaista emotivne riječi.

Pa je tako u svome statusu napisala kako je u strašnoj saobraćajnoj nesreći nastradalo i živote izgubilo 14. ljudi a da je među njima bio i njen Boban. Napisala je kako je Boban bio jedan od njenih najvećih fanova i da joj je pružio puno ljubavi i podrške i da mu je zbog toga vječno zahvalna i da će zauvijek ostati u njenome srcu. Izjavila je i saučešće porodici, kao i svima ostalima koji su u toj nesreći izgubili svoje najdraže

Nekako u isto vrijeme, jer bio je Dan zaljubljenih, Valentinovo, njen suprug Duško je objavio snimku iz Sidneja na kojem nije primjetno da je čestitao Jeleni Dan zaljubljenih, a treći akter afere Ognjen Vranješ je objavio emotivni video na kojem pleše sa svojom kćerkom i na taj način pokazao kako on proslavlja Valentinovo.

Comments are closed.