Jelena Karleuša pokušava da pronađe lijek protiv Vranješa: U velikome je strahu sada kada Duško nije pored nje pa je odlučila da povuće neke drastične poteze- Oni će da se brinu o njenoj sigurnosti i sigurnosti njene djece (FOTO)

0

Mada je već uveliko počela sa nastupima i sa koncertima, a vratila se u igru i što se Zvezda Garnda tiče, ipak, kako navode neki mediji Jelena Karleuša je u stalnom strahu od toga šta će joj Ognjen Vranješ uraditi kada njen suprug Duško ne bude u blizini i kada se vrati u Kinu.

Naime, kako mediji prenose Karleuša je odlučila nakon povratka sa odmora u Srbiju da angažuje privatno osiguranje, odnosno obezbjeđenje koje će biti zaduženo za njenu sigurnost 24 sata na dan kao i za sigurnost njenih kćerki.

Oglasi - Advertisement

Izvori bliski Jeleni kažu da je njoj bilo puno lakše kada je Duško bio u Beogradu jer je on odvodio i dovodio kćerke iz škole, ali nakon ovoga velikoga skandala, Jelena je povukla kćerke iz škole i sa njima prvo otputovala u Kinu, a zatim i u Dubai. Jelena ima veliki strah da će po povratku u Beograd imati ozbiljnih problema kako zbog Vranješa, tako i zbog samoga seks skandala, pa je odlučila da zbog toga angažira privatno osiguranje za nju u kćerke.

Prema ovome izvoru, Karleuša strahuje da bi se Vranješ mogao pojaviti ispred njene kuće, sada kada zna da Duško nije u Beogradu, s obzirom da zna gdje Jelena živi, pa je zbog toga u strahu za svoju bezbijednost..

Jelena je i u strahu od Ognjenovih fanova koji su ga podržali u svemu onome što je radio tokom skandala, jer ne zna na šta su i ti ljudi spremni i na koji način oni mogu da ugroze i njene kćerke, ali i nju.

Prema izvoru Duško se složio sa ovom njenom idejom i sam je shvatio da bi za neko određeno vrijeme najbolje bilo da imaju privatno obezbjeđenje, jer ni on sam ne želi da dođe u neke neprijatne situacije, a posebno ne želi da se nešto desi njegovim kćerkama.

Leave A Reply