Jelena Karleuša opet zapalila Instagram: Obukla bijeli kupaći kostim, sjela na biciklo i napravila pravu pometnju na Maldivima (FOTO)

Diva, kako se voli nazivati, Jelena Karleuša je ovih dana našla malo vremena dase makne od svakodnevnih obaveza pa je malo otputovala na Maldive da tamo još malo dopuni baterije na kratkom odmoru za nove radne aktivnosti i projekte koji je čekaju do kraja godine.

Jelena ne bi bila Jelena kada se sa tih istih Maldiva ne bi redovno javljala svojim fanovima sa pokojom fotografijom, tek da svi vide kako uživa u životu i kako joj je lijepo.

Oglasi - Advertisement

Pa je tako na svome Instagram profilu objavila fotku koja je za veoma kratko vrijeme imala na hiljade pregleda , a kojom je još jednom svim dušmanima pokazala kakva seksi bomba ona u stvari jeste.

Očito je da Jelena dobro pazi na svaki svoj potez i da proračunato dozira ovakve fotografije koje je sa pravom drže na samom vrhu najpopularnijih estradnih zvijezda ove naše regije.

Da jeste to sve za šta je smatraju je najbolji dokaz i ova njena fotografija u bijelom kupaćem kostimu koji posebno ističe njene smaragdno zelene oči.

Za samo sat vremena ovu je fotografiju vidjelo nevjerojatnih 30. 000 ljudi i ujedno je dobila isto toliko lajkova.

Jelena, kako poručuje preko Instagrama, na Maldivima uživa na aktivnom odmoru, a u jednome trenutku se upustila i u vožnju biciklom po pješčanoj plaži, a na biciklu je nastala i ova fotografija koja spada među najprovokativnije sa ovoga odmora, mada zna to Jelena i bolje.

Čim napuni baterije valja joj nazad u Srbiju jer je čekaju Zvezde Granda i novi takmičari, kao i kandidati kojima bi možda i ona mogla biti mentor.

 

 

Comments are closed.