Jelena Karleuša ne može nikako da prihvati činjenicu da njene majke više nema: U veoma je lošem stanju, a njene prve reakcije tjeraju suze na oči (FOTO)

Poznato je već svima da je popularna pjevačica Jelena Karleuša u nedelju izgubila svoju majku Divnu, a za koju se znalo da je najveći Jelenin oslonac u životu i da su njih dvije bile pa skoro pa nerazdvojne.

Vijest o smrti njene majke Jelenu je dočekala u Austriji gdje je taj dan imala i nastup, mada neki mediji kažu da niko nije smio ni da javi Jeleni šta se dogodilo, sve dok nije sletila na beogradski aerodrom.

Izvori bliski Jeleni kažu da u momentu kada je čula za tužne vijesti, Jeleni je na trenutak bilo i pozlilo, a neko vrijeme, zbog doživljenog šoka uopšte nije mogla da razhovara, već je samo plakala i željela je da bude sama.

Divna Karleuša, Jelenina majka je već duže vrijeme pokušavala da pobijedi zaista opaku bolest, a najveća podrška u toj borbi joj je bila njena kćerka Jelena, koja je i posljednju nagradu za svoja muzička dostignuća, koju je dobila nedavno, upravo posvetila svojoj voljenoj majci Divni.

Nemali je broj intervjua koje je Jelena dala novinarima, a u kojima je uvijek isticala kako bi malo toga postigla u životu da nije imala nesebičnu pomoć svoje majke koja ju je podržavala u svim njenim idejama i projektima i koja je osim što joj je bila majka, bila i njena najbolja prijateljica koja je uvijek bila tu za nju.

Divna je pronađena u svome stanu u nedjelju popodne u stanju bez svijesti, a Hitna služba koja je došla na lice mjesta mogla je samo da konstatira smrt.

 

 

 

.

Comments are closed.