Jelena Karleuša iskreno do kraja: Dodik mi toliko ide na nerve, da ga Tom Ford obuče ja bih mu našla zamjerku, a Bakir, nije loš, meni se dopada (VIDEO)

Poznato je da poznata pjevačica Jelena Karleuša nema dlake na jeziku, ali i da ima mišljenje o svemu i da se uopšte ne suzdržava niti se plaši da ga iskaže i pokaže.

Pa je tako ovih dana Jelena imala nastup u Sarajevu pa je samim time imala i gostovanja na tamošnjim emisijama, pa se kroz priču dotakla mnogih tema, pa i neizbježnih političara iz regije, o kojima Jelena ima različita i veoma iskrena mišljenja.

Oglasi - Advertisement

Jelena je iskreno rekla da baš i ne poznaje političare iz Bosne i Hercegovine i da joj je totalno svejedno da li ih ljudi vole ili ne, ali je na insistiranje voditelja morala da prokomentariše stil oblačenja pojedinih političara iz regije, pa je za Bakira Izetbegovića rekla da joj i nije loš, da ga ona prvi puta vidi, i da joj je dobar.

Na fotografiji koja je pokazana Jeleni, Izetbegović je bio u društvu američkog predsjednika Donalda Trumpa i njegove supruge Melanie, na šta je Jelena rekla da Bakir bolje izgleda od Donalda i da je bolji frajer od američkog predsjednika, da bi se i našalila pitajući voditelja, ko je ovo do Bakira.

Za predsjednicu Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović, Jelena je rekla da joj je jako lijepa i seksi i da u njoj ima nešto zaista privlačno, kao i da ženama poput nje nije bitno šta će obući.

Za predsjednika Srbije Aleksandra Vučiča je rekla da ona njega ne miriše bilo kako da je obučen, i da nema tog odijela, barem za nju u kojem on dobro izgleda, a isto mišljenje je imala i o Miloradu Dodiku, za kojeg je rekla da joj ide na nerve i da ga Tom Ford odjene, ona bi mu uvijek našla zamjerku.

 

Comments are closed.