Jelena iskreno o sebi i svome novcu: Dobro zarađujem, ali ne kupujem mnogo, mada sam se i dobro udala- Najavila i veliku saradnju sa poznatim reperom (FOTO)

Jelena Karleuša spada u red najpopularnijih pjevačica sa ovih prostora, ali i ona sama ponekad priznaje da to što je poznata i tražena ima dosta svojih prednosti, pa tako za neke stvari i ne mora da daje novac, jer mnogi brendovi vide u njoj dobar način da reklamiraju svoje proizvode, pa zbog toga dosta stvari, predmeta, odjeće, dobija na poklon, reklame radi.

Inače , Jelena spada među one zvijezde estrade koje veoma drže do svoga izgleda i stila, pa je zato i sa pravom zovu ikonom stila na cjelokupnoj balkanskoj estradi.

Oglasi - Advertisement

Nedavno je Jelena postala i zaštitno lice jednoga poznatog svjetskog modnog brenda, ali iz poslovnih razloga još uvijek ne smije previše pričati o tome, mada će se sve to ubrzo vidjeti u Srbiji

Također je Jelena rekla i da je ne žele svi poznati svjetski brendovi, ali da i ona ide polako na tom planu, pa je sve moguće u budućem vremenu. Ona se lično trudi da ih sve dovede na ove prostore, a koliko će biti oni zainteresovani za ovo tržište to još nije poznato i tek treba da se vidi.

Za sebe priznaje da je šopingholičarka, ali da opet ne kupuje mnogo, ali da je to tako u životu i da se kod  nje potvrdila ona stara narodna  da ” para ide na paru”. Mnoge stvari dobija gratis radi reklamiranja, mnoge stvari dobija i na poklon, a na kraju krajeva i dobro se udala jer i njen muž, fudbaler Duško Tošić prilično dobro zarađuje od svoga posla. Tako da kada se sve sabere, kaže Jelena, ona i sama dobro zarađuje, ali se i udala dobro, tako da živi prilično bajno, ali je i naglasila, da se nada da to ne smeta drugima.

Inače, ovih dana se pisalo da Jelena sprema novu pjesmu u saradnji sa Stefanom Đurićem Rastom, i Jelena je veoma sretna zbog tog mogućeg zajedničkog projekta jer neizmjerno cijeni Rastin rad.

 

 

Comments are closed.