Jelena i Duško donijeli konačnu odluku: Odgodili su razvod i biti će u braku sve do ovoga datuma (FOTO)

Svi znamo da je brak Jelene Karleuše i Duška Tošića poslije famozne afere sa fotografijama u velikoj krizi, ali izgleda  da su se njih dvoje ipak dogovorili da će svome braku dati šansu makar do Nove godine da pokušaju da spase što se spasiti da.

Par koji je faktički bio na korak od razvoda je opet zbližila velika tragedija koja se desila Jeleni Karleuši. Duško je prije samo pola godine ostao bez svoga oca, a svima je poznato koliko je Jelena bila vezana za svoju majku Divnu.

Zbog svega toga je pala odluka između njih dvoje da i dalje ostanu zajedno, makar do Nove godine i da pokušaju da rade na svome breku i vezi, i da ga pokušaju spasiti, ako je to ikako moguće.

Jelena je trenutno u veoma lošem psihičkom stanju, a Duško je svjestan da bi sama priča o razvodu još lošije uticala na nju. Mada su planirali da se razvedu odmah nakon afere sa Vranješom, ipak su odlučili da svome breku daju još jednu šansu. Tako je pala odluka da ostani zajedno do Nove godine, a ako im ne bude išlo, razvesti će se početkom iduće godine.

Na taj način njih dvoje žele da poštede i svoje kćerke Niku i Atinu od dodatnog stresa, jer obje još uvijek pate za bakom, te im Duško i Jelena ne žele praviti i dodatne traume. U planu je i da svo četvero na neko vrijeme odu daleko od Srbije, a najvjerojatnije u Kinu gdje Duško zarađuje svoj fudbalski hljeb.

Jelena, kako navode izvori bliski pjevačici je trenutno veoma loše, i fizički i psihički, niti jede, niti pije i samo koristi lijekove za smirenje, a Duško je svo vrijeme uz nju i daje joj nesebičnu podršku koja joj  sada naviše i treba.

 

Comments are closed.