Jelena Beogradom prošetala svoju novu torbu vrijednu 15.000 eura: Čuva je ko oči u glavi i ne odvaja se od nje (FOTO)

 

Opšte je poznato da poznata pjevačica i Diva Jelena Karleuša ima garderober i aksesoar koji vrijedi čitavo malo bogatstvo i na kojima joj zavide mnoge ženske zvijezde estrade. I sama Jelena je više puta izjavljivala da ni sama ne zna koliko je samo stanova mogla kupiti za pare koje je potrošila na cipele, garderobu, nakit, tašne.

Oglasi - Advertisement

Međutim ,očito je da Jelena nema namjeru da uspori u svojoj težnji da ima sve najskuplje stvari, pa je ovih dana iskeširala tričavih 15.000 eura za čuvenu birkinku

S obzirom da je njen muž, fudbaler Duško Tošić potpisao višemilionski ugovor sa klubom iz kineske lige, a ni sama Jelena ne zarađuje niti malo loše u svojim angažmanima, uopšte nije čudo da sve to sebi Jelena vrlo lako može da priušti.

Zadnjih je dana Jelena dosta često viđana u društvu svoje majke Divne, sa kojom se fotografisala na mnogim mjestima, međutim svima je u centru pažnje bila torba koju je Jelena nosila i koja je iznimno skupocjena, pa čak i velike svjetske zvijezde čekaju mjesecima da bi došle u posjed iste.

Evo kako izgleda Jelenina nova ljubimica.

Jelena je ovih dana uveliko počela da radi u novoj sezoni Zvezda Granda koja je promijenila svoj format takmičenja, pa tako mnogi smatraju da će ovo biti najzanimljivija sezona do sada, a posebno se računa na Jelenu da ona sezonu svojim istupima i govorima, kao i svađama sa ostalim članovima žirija, pa i takmičarima, napravi još zanimljivijom.

Ujedno je počela da radi i na nekim svojim novim pjesmama, a neke se mogu očekivati da će se u vidu spota pojaviti već krajem godine.

Comments are closed.