Jedan sitni detalj je otkrio da je vojvotkinja Kate sigurno trudna i da čeka svoje četvro dijete (FOTO)

Primjetno je svima da se britanska kraljevska porodica sve više povećava, tj. širi. Pa je tako vojvotkinja Kate u aprilu prošle godina na svijet donijela malog princa Luisa, da bi pred sam kraj godine bilo saznato da je vojvotkinja Meghan Markle u drugome stanju. Trebalo bi da na proljeće princ Harry i vojvotkinja Meghan postanu roditelji, a sve se više prča da će odmah poslije te bebe, kraljevsku porodicu povećati još jedna prinova.

Pa se tako sa krajem godina na dvoru uveliko šuškalo kako je i vojvotkinja Kate opet trudna i da čeka svoje četvrto dijete, a tim pričama je doprinijela i sama Kate koja je u svojim izjavama novinarima uvijek isticala kako ona želi veliku porodicu, kao i da želi malu razliku u godinama između svoje djece, jer smatra da će na taj način djeca biti bolje i više povezana.

Da vijest nije lažna ukazuje i to da nije uslijedio nikakav demant sa dvora, jer se to obično radi kada se pojavi neka lažna vijest koja je vezana za kraljevsku porodicu.

Poznato je da Kate i William već imaju troje djece, i to sinove, prinčeve Georga i Luisa, kao i kćerku, princezu Charlote. I mada se na samoj vojvotkinji i ne vide znakovi trudnoće, jer je vitka kao nikada prije, stručnjaci koji su upućeni u sve šta se dešava na dvoru su upravo iz tog razloga mišljenja da je Kate u drugom stanju jer je i svoje prijašnje trudnoće iznosila na taj način da se u prvi mjesecima uopšte nisu primjećivale nikakve tjelesne promjene na njoj jer je svaki put imala probleme sa mučninama i povraćanjima, koje su je znale dovesti i u bolnicu, a svo to vrijeme u sva tri puta u prvih nekoliko mjeseci se nije vidjelo da je Kate trudna.

 

 

 

Comments are closed.