Janu Milić smo navikli da viđamo u veoma nevinim izdanjima, ali je sa ovom svojom fotografijom iznenadila sve: Zna ona da izgleda itekako zavodljivo, zar ne ?(FOTO)

Trenutno veoma popularnu glumicu Janu Milić gledamo u veoma popularnoj seriji ”Istine i laži”, a i prije smo je znali gledati u nekim veoma popularnim serijama, posebno u sapunicama.

Iako je sve nas navikla na neka svoje nevina izdanja, ipak moramo da priznamo da ona izdanja u kojima pokazuje malo svoga seksipila joj dosta bolje stoje , a i svojim fanovima je mnogo zanimljivija na taj način. Vjerujemo da će joj reakcije nakon ove fotografije natjerati da malo više privlači pažnju na taj način, jer je očito da ima mnogo toga za pokazati i na malo drugačiji način.

Oglasi - Advertisement

Pa se tako ovih dana, na društvenim mrežama pojavila njena veoma intrigantna fotografija, koja je pozitivno iznenadila sve njene fanove. Lijepa Jana se fotografisala u jarko crvenoj haljini koja je na najbolji način pokazala sav njen seksipil, koji ona, iz ko zna kojih razloga, dosta često krije.

Na fotografiji se Jana nalazi sa svojim partnerom iz serije Zoranom Pajićem, za kojeg kaže da samo zbog njega joj je drago da je prihvatila ulogu u seriji  jer je pomoću toga dobila jednog velikog prijatelja, Zorana, mada kaže da su i ostali ljudi iz ekipe izvrsni i da su svi njeni prijatelji, kao i da je veoma srećna zbog toga.

Jana je inače završila glumu u klasi Vladimira Jevtovića, a od 2012. godine je u braku sa producentom Milošem Ilićem. Jana ima i sina, koji se zove Đorđe, a i sama glumica kaže da joj je majčinstvo najvažnija uloga u životu i da prosto uživa u njoj.

 

 

.

Comments are closed.