Jana Milić je zvijezda serije ”Istine i laži” i navikli smo da je gledamo u nevinim izdanjima, ali ove njene fotografije će mnogima promijeniti mišljenje o njoj: Zna ona da bude itekako vamp i zavodljiva (FOTO)

0

Glumicu Janu Milić koju trenutno gledamo u veoma popularnoj seriji ”Istine i laži”, trenutno spada u red možda i najpopularnijih glumica u regiji, a već smo je i ranije imali priliku gledati u nekim drugim serijama, ali i u sapunicama.

Mada nas je sa svojim ulogama navikla na neka nevina i čedna izdanja ipak moramo da priznamo da u situacijama kada izražava neke svoje atribute i seksipil izgleda zaista mnogo drugačije i da joj nekako ta vamp ljepota daleko mnogo ljepše i prirodnije stoji od nekih sladunjavih izdanja na koje smo navikli gledajući je na televiziji.

Oglasi - Advertisement

Vjerujemo da će i reakcije nakon nekoliko ovih fotografija koje dijelimo sa vama u ovome tekstu mnoge natjerati da ovu veoma talentovanu glumicu gledaju i na malo drugačiji način.

Nekako se u posljednje vrijeme pojavljuje sve više njenih veoma seksipilnih izdanja, ali jedna fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama je privukla posebnu pažnju jer na njoj su istaknute sve one ljepote, kako fizičke tako i sve druge a koje Jana posjeduje.

Na ovoj fotografiji Jana je sa svojim partnerom iz serije, glumcem Zoranom Pajićem, za kojeg je u nekoliko navrata rekla da joj je zbog njega najviše i drago što je prihvatila ulogu u seriji Istine i laži, jer je zbog tog projekta u njemu dobila jednoga zaista dobroga prijatelja, ali i partnera od kojeg je imala dosta toga da nauči kada je gluma u pitanju.

Jana ima samo lijepe riječi i za sve ostale ljude iz ekipe serije, i kaže da je snimanje ove serije do sada za nju najljepše iskustvo, kada je rad na televiziji u pitanju.

Jana je inače završila glumu u klasi Vladimira Jevtovića, u braku je sa producentom Milošem Ilićem od 2012. godine, a njih dvoje imaju i sina Đorđa, za kojeg Jana kaže da je njen najveći uspjeh u životu.

 

 

Leave A Reply