Jami otkrila svima na koji je način zavela Mila Đukanovića: Ispunjavao mi je sve želje i rekao mi je da sam dragulj, a kada sam se malo razmazila slao je avione po mene i ispunjavao mi sve želje (FOTO)

0

Popularna pjevačica Jasna Milenković Jami je svoju najveću popularnost imala tokom devedesetih godina i važila je za jednu od najpopularnijih pjevačica u regionu. Stoga i ne čudi da je u jednome periodu toga vremena zapala za oku i političaru Mili Đukanoviću koji je u tom periodu tek započinjao svoju vladavinu Crnom Gorom.

Jami se , kako i sama kaže vrlo rado sjeća toga perioda svoje karijere , a više puta je i ispričala na koji je način uspjela da zavede Đukanovića.

Oglasi - Advertisement

Pa je tako Jami novinarima rekla da je Milu upoznala u hotelu ”Crna Gora” u Podgorici jer je tamo veoma često pjevala u zelenom salonu. Priznaje Jami da je ona tada bila zaista provokativna i intrigantna pjevačica, posebno za Crnogorce. Često je tu dolazio i najviši politički vrh Crne Gore, pa je tako upoznala sve najmoćnije političare iz te države, pa naravno i najmoćnijeg među njime, Milu Đukanovića.

Jami je dodala da je ona tada bila veoma zanimljiva ljudima, posebno kada se malo više otkači i kada počne da se zeza i priča šatrovački, a vjerojatno je na sve načina odudarala od drugih žena sa kojima je Milo tada bio u kontaktu, pa je zbog svoje neposrednosti i njemu zapala za oko.

Jami je rekla da je imala običaj da sjedne za stol gdje bude njih dvadesetak političara i da se počne zezati sa svima njima na šta su se svi oni oduševljavali, da bi joj u jednome trenutku Milo šapnuo na uho da je pravi dragulj.

Na pitanje novinara da li je bilo tu privatnih aviona i helikoptera Jami ništa nije porekla, već je samo rekla da je bilo i toga, ali da je sve to zaslužila. Sjeća se da je bila jednom pozvana na neki nastup u Crnu Goru, a pošto je već bila na Kopaoniku na drugom nastupu nije bilo šansi da može da stigne na onaj u Crnoj Gori, pa je tako stigao helikopter po nju na Kopaonik i odveo je u Podgoricu. A kada su u pitanju mali, privatni avioni, Jami je potvrdila da je bilo i toga, ali dalje sa pričom nije išla niti je otkrila zbog čega su privatni avioni dolazili po nju i ko je slao te avione.

 

Leave A Reply