Ja sam tada bila na Kijinoj strani, a ti si ta koja je pogriješila: Subotićka održala Luni brutalnu lekciju zbog Slobe! (VIDEO)

U rijalitiju Zadruga, kako vrijeme prolazi, postaje sve žustrije i žustrije, ali interesantnije. Učesnici su se već polako navikli jedni na druge, a već se i naziru poneki klanovi, kao i ko je sa kim dobar, ko se ne podnosi, a pomalo se vidi i između koga bi moglo biti nešto malo više od pukog prijateljstva i dijelenja prostorija.

Pa su tako, prije nekog veremena u nekom neobaveznom razgovoru se našli Luna Đogani, Aleksandra Subotić i David Dragojević, koji su u početku pričali o odnosu između Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića, da bi se na kraju, po Luninom dobrom običaju , dotakli i pjevača Slobodana Radanovića, sa kojim je Luna bila u romantičnoj vezi tokom prve sezone Zadruge, što baš svako zna.

Pa tako Luna nije propustila priliku da o Slobi pročaska malo i sa Aleksandrom i Davidom.

Priznala je Luna da je Slobodan bio njena najveća ljubav, kao i da zbog toga trenutno još nije spremna za nove veze, ali je i rekla da ima neki utisak da se Slobodan i pomalo stidi nje.

Na to joj je Aleksandra rekla da je Slobodan u svemu tome samo ispao najveće g**no, jer je na kraju dokazao da je muškarac koji nema svoj stav.

Na šta je i Luna potvrdila da ju je Slobodan stalno vukao za nos i lagao, i da nikada ne bi priznao da mu se mama nije pojavila. Priznala je i Luna da joj je još tada Sloba govorio kako želi da se razvede, ali je na kraju i nju z***bao !

Tada je i Aleksandra priznala Luni da je ona tada držala Kijinu stranu, jer je po njoj odvratno to što se Kiji dogodilo, ali da to nije Lunina greška već da je Sloba to uradio Kiji. Aleksandra je zamjerila Luni samo to što je poslije svega počela napadati i vrijeđati Kiju, jer je Sloba to trebao sam da riješi i to sa njima objema.

Dio ovoga razgovora pogledajte na ovome videu:

 

 

 

Comments are closed.