Izjavu za medije dao i doktor koji je operisao Deu Đurđević: Odgovorio je da li će Dea moći više ikako koristiti povrijeđenu ruku (FOTO)

0

Poznato je da je popularna voditeljica Dea Đurđević sa Pink televizije prije neki dan doživjela veoma tešku nesreću na Dedinju, kada je poslije sudara sa drugim kolima izašla da vidi koja joj je šteta na autu da bi je pri izlasku iz kola udario autobus i zadao teške tjelesne povrede, a posebno je nastradala njena ruka

Odmah su je poslije nesreće dovezli u bolnicu i odmah su je smjestili u operacijsku salu, u kojoj junje nekoliko sati operirao doktor Marko Bumbašević sa cijelim svojim timom, koji je i sam u jutarnjim satima odmah došao u VMA po pozivu, jer je tu i bila smještena Dea.

Oglasi - Advertisement

Ovaj poznati doktor je poslije operacije otkrio srbijanskim medijima u kojem je stanju Dea i šta se sve može očekivati u daljnjem periodu kada je njeno stanje u pitanju.

Pa je doktor medijima rekao da se radilo o teškoj povredi ruke, gdje je ruka bila skoro totalno iščupana od lakta prema ramenu, a pored svih tih povreda bila je i vidno opečena na nekim dijelovima. Ipak doktor je medijima rekao da su uspjeli ruku da sačuvaju i da je prišiju, po njemu veoma uspješno.

A još je i dodao da je zadovoljan kako je cijela operacije protekla, ali da će naravno još neko vrijeme morati da prate stanje, ali njegova su očekivanja da će Dea s vremenom sa svim normalno moći da koristi povrijeđenu ruku.

Sve u svemu, Dei svi žele što bolji i brži oporavak, a nama ostaje da dalje pratimo razvoj situacije i da se nadamo najboljem.

Leave A Reply