Izjava koja je šokirala cijelu Englesku: “Meghan i Harry rastavit će se za tri godine”

Engleska kraljevska porodica ne prestaje biti interesantna medijima i javnosti, i samo se čeka bilo kakva informacija da bi se od nje napravila vijest, po mogućnosti senzaciolistička.

Pa je tako zadnjih dana opet medijima najzanimljivija postala novopečena vojvotkinja Meghan Markle i to iz više razloga.

Oglasi - Advertisement

Tako je ”vidovnjakinja” i nekadašnja prijateljica pokojne princeze Diane, prorekla veoma tužnu sudbinu za princa Harryja i Meghan Markle.

Simone Simmons, kako je ime vidovnjakinje, vjeruje da će ovaj omiljeni kraljevski par, koji se vjenčao u maju ove godine, dobiti dvoje djece prije nego li se razvedu, a da će taj razvod toliko pogoditi Harrya da neće znati šta ga je snašlo. Vidovnjakinja još i tvrdi, da i dan- danas komunicira sa princezom Dianom, i sigurna je da će brak između Meghan i Harryja trajati 2- 3 godine

Simone je sigurna da će razvod mnogo pogoditi Harryja jer je zaljubljen preko ušiju u Meghan, a on je isti kao i svoja majka, oličenje osjećajnosti.

Vidovnjakinja je sigurna i da je Meghan već trudna, jer se vide neke promjene na njenome licu. Simone smatra da je porodica od Meghan isključivi krivac za eventualni razvod, jer je njena porodica potpuno disfunkcionalna, jer treba pogledati samo posljednje dvije veze od Meghan, koje nisu trajale više od dvije godine, pa da se shvati da ni sa ovom vezom neće biti puno drugačije.

Sve u svemu, razmišljanja ove vidovnjakinje su svakako dovoljne za medije da i dalje u stopu prate i Meghan i Harryja, i da posmatraju njihovo ponašanje i odnos u javnosti.

 

 

 

Comments are closed.