Izgleda da nakon svega Jelena Karleuša napušta estradu i Srbiju: Gotovo je, dajem otkaz i odlazim- Saša Popović će se naći u nezavidnom položaju i ko zna šta će da uradi povodom svega (FOTO)

0

Vjerujemo da malo ko na ovim prostorima nije čuo barem nešto o skandalu u kojem se našla Jelena Karleuša zadnjih mjesec dana, zajedno sa ostalim akterima ove afere Ognjenom Vranješom, kao i Jeleninim mužem Duškom Tošićem, ali izgleda da je Jeleni pomalo dosta svega pa je počela da razmišlja da napravi jedan radikalni potez koji će mnogo toga da promijeni.

Jelena sve više razmišlja o totalnom povlačenju sa javne i estradne svene, posebno nakon svih neugodnosti koje je doživjela zbog ovoga skandala sa eksplicitnim fotografijama koje su se pojavile u javnosti.

Oglasi - Advertisement

Naime Jelena je na korak od odluke da prekine svoju karijeru i da se sa kćerkama preseli u Kinu kod Duška i na taj način spasi svoj brak i porodicu koja je u velikim problemima i skoro pred raspadom.

Na ovakvo razmišljanje ju je navelo to što je primjetno da je njena popularnost nakon ovoga skandala u drastičnom padu, a to najbolje dokazuje da su zadnja dva njena nastupa u Beču i Amsterdamu bili zaista slabo posječeni, tako da joj se nisu uopšte isplatili.

Dokaz da joj je karijera u velikom padu, kao i popularnost je i to kako prolazi njena najnovija pjesma ”Lajk” koju je predstavila na ceremoniji MAC, a koja , po broju pregleda mnogo na primjer zaostaje za novim pjesmama Jelene Rozge i Severine, čak i do tri puta manje pregleda ima, od na primjer Rozge.

Pošto je polagala velike nade u ovu pjesmu, a zna vrlo dobro i koliko je uložila u pjesmu i u samu njenu promociju sve je ovo za Karleušu veliko razočarenje, pa je sve više bliže odluci da na neko ili za stalno prekine svoju karijeru, a sve je bliže odluci da uskoro nazove i direktora Granda Sašu Popovića i da mu saopšti da joj što prije nađe zamjenu u Zvezdama Granda gdje je Karleuša jedna od članica žirija i mentor nekim od takmičara.

 

 

 

 

Leave A Reply