Izgleda da Meghan Markle zbog pritiska medija polako puca po šavovima pa je dovela i brak u pitanje : A sa jednom se stvari ne može nikako nositi (FOTO)

Da u britanskoj kraljevskoj porodici nikada nije dosadno, to smo već i navikli, kao i da svaki od članova ove porodice se osobno trudi da svako malo osvane u nekim natpisima i naslovnicama, zbog nekih svojih postupka ili riječi.

Pa se tako , prema izvorima sa dvora, uveliko priča da se vojvotkinja Meghan Markle nalazi pod velikim stresom zbog stalnog medijskog pritiska koji se vrši nad njom, a kako izvori navode , Meghan je veoma nesretna i teško se nosi sa glasinama da je u lošim odnosima sa drugom vojvotkinjom Kate Middelton.

Prema pisanju medija, Meghan je veoma uzrujana zbog ovih glasina i medijskih spekulacija, a posebno je pogađaju priče da ne preza od bilo čega da bi stvorila neki status u porodici, kao i u društvu.

To potvrđuju i neke priče koje dolaze sa dvora, a koje kažu da Meghan cijela ova situacija veoma tišti, a da je se to posebno povećalo kako je u drugome stanju, pa joj zbog toga još teže padaju neke reakcije javnosti, i cijela situacija je veoma stresna za nju, a to nikako nije dobro za stanje u kojem se nalazi.

Prema istim tim izvorima, najviše se odgovornim za ovo stanje Meghan Markle osjeća princ Harry, jer su priče o lošim odnosima dvaju vojvotkinja krenule još prošle godine a Harryja frustrira činjenica da ne može ništa da uradi u vezi toga i da mu je sve teže da Meghan drži izvan svih ovih natpisa i spekulacija, jer one uvijek nađu put do njenoga uha.

Prema pisanju američkih medija Meghan je frustrirana i činjenicom da kraljevska porodica ne uvažava niti jednu od njenih ideja, pa se zbog toga, na neki način osjeća i odbačenom.

 

Comments are closed.