Izgleda da ipak nisu izdržali sve nevolje i da se rastaju: Jelena i Duško na kraju svoje veze, a ovaj čovjek najbolje zna sve njihove dogovore (FOTO)

Ako se o nečemu pisalo zadnjih nekoliko mjeseci onda je to svakako o aferi ili skandalu Jelene Karleuše kada su se u javnosti pojavile njene golišave fotografije koje je razmjenjivala sa fudbalerom Ognjenom Vranješom, sa kojim je izgleda bila u preljubničkoj vezi.

U sve to je naravno bio upleten i Jelenin muž Duško, koji je i pronašao neke prepiske u Jeleninom telefonu koje je napravila sa Vranješom, da bi se poslije toga pojavile i neke eksplicitne fotografije koje su podigle i najviše bure.

Jelena je poslije toga pokušavala na sve načine da pobije sve informacije koje su se pojavljivale o njoj i njenoj aferi, govoreći kako je sve to laž i medijski linč na nju, a u isto vrijeme je na sve načine pokušavala i da spasi svoj brak.

U nekoliko navrata Jelena je išla kod Duška, na nekoliko dana u Kinu, pa onda se našla i sa njime u Dubaiju, i u jednome trenutku je sve izgledalo kao da se između njih dvoje sve vraća u normalu, ali izgleda da sve to baš i nije tako.

Sve su šanse da njihov brak ipak nije mogao da izdrži sve ove pritiske i skandale te da će veoma brzo biti i okončan, barem je takvoga mišljenja astrolog Peđa Petrović koji smatra da su Duško i Jelena već u pregovorima oko raskida braka i da se sada već dogovaraju oko nekih sitnica koje se tiču materijalnih stvari i podjele svega onoga što su stekli prilikom braka, kao i oko skrbništva nad kćerkama Nikom i Atinom

 

 

 

Comments are closed.