Iz bolnice stigle pomalo zabrinjavajuće vijesti o Dei Đurđević: Doktor rekao pravu istinu o stanju novinarke (FOTO)

0

Već je svima poznato da je TV voditeljica Dea Đurđević prije neki dan doživjela zaista strašnu nesreću kada ju je nakon sudara sa drugim kolima, dok je izlazila iz auta udario autobus i zadao joj teške tjelesne povrede, a najviše je stradala Deina ruka zbog koje je morala hitno na operacijski stol.

Operacija je trajala više sati, a obavio ju je tim hirurga i ljekara sa VMA, a prema pisanjima medija iz Srbije Dea je odlično podnijela operaciju

Oglasi - Advertisement

Deina ruka je operacijom vraćena na svoje mjesto, ali prema izjavi glavnoga hirurga doktora Marka Bumbaširevića, Dei predstoji dug i težak period oporavka, i treba sačekati još neko vrijeme da se vidi da li se ruka primila, a pored toga je najavio da će Dea sigurno imati još neke operacije.

U svojoj izjavi doktor Bumbašević je rekao da sada treba vremena da rane lijepo zarastu i da se krene u rehabilitaciju. Veliki tim ljudi prati razvoj situacije sa Deinom rukom, i rekao je mada ne voli da daje neke prognoze, po njemu sve to ide u dobrome pravcu, ali i da je najvažnije da se Dea osjeća dobro i da je raspoložena. Potvrdio je da će sigurno biti još operacija, jer su živci ruke bili totalno uništeni, pa će se još morati raditi na samoj funkcionalnosti ruke.

Doktor Bumbašević je još rekao da vjeruje da će Deina ruka biti upotrebljiva i da će je moći koristit, ali da će nekih posljedica ipak biti i da će nesreća ostaviti trag jer je povreda bila baš teška.

 

 

Leave A Reply