Ivan Marinković otkrio u Parovima da je konačno shvatio sa kime ga je varala Goca Tražan: Pjevačica ga ušutkala sa samo jednim komentarom

Ivan Marinković je poznat po tome što je zvijezda rijalitija Parovi, ali prije nego li je ušao u famozne parove  bio je poznat po tome što je bivši muž poznate pjevačice Goce Tržan sa kojom ima i kćerku Lenu.

Ivan je poslije toga postao još poznatiji kada je u rijalitiju napravio dijete drugoj zvijezdi rijalitija Miljani Kulić, koja je zatrudnila sa Ivanom u Parovima, da bi cijelu trudnoću izgurala u Zadruzi, a sada je opet učesnica i druge sezone Zadruge zajedno sa svojim malim sinom Željkom kojeg je dobila sa Ivanom.

Oglasi - Advertisement

Ovih je dana Ivan Marinković u Parovima ispričao kako je prepoznao dečka Ružice Veljković, Marka Gajića, kao momka sa kojim ga je varala njegova bivša supruga Goca Tržan. Ivan je rekao da misli da je on razlog zašto je pukao brak između njega i Goce.

Ispričao je Ivan da je u to vrijeme znao i pratiti Gocu jer je primjetio neke promijene u njenome ponašanju, pa je posumnjao da ga ona vara. Potvrdio je Ivan da je tada Goca išla na česta putovanja sa društvom, a da je Marko stalno bio u tom društvu, a shvatio je da ima nešto između njih dvoje jer je Goca stalno pronalazila razloge zašto i on (Ivan) ne može da ide sa njom na ta putovanja.

Na ovu Ivanovu priču se oglasila i sama Goca koja je Ivanu poručila da nema šta da priča i da nema nikakva prava na takvu priču jer se on ne brine ni o svome djetetu koje čak i ne poželi da vidi. Goca je rekla novinarima da Ivan nije vidio svoju kćerku više od godinu dana, a to dovoljno govori o njemu i kao o ocu, i kao o čovjeku, tako da on nije neko ko ima pravo da bilo šta priča, a posebno nema prava da izmišlja da bi opravdao svoje loše postupke.

 

 

Comments are closed.