Ivan Marinković bez imalo srama govorio o svojoj bivšoj, Goci Tržan: Priznao da ga je ona finansirala, ali i da je na samome početku bilo ovako (FOTO)

0

Rijaliti programi su na ovim našim prostorima iznimno popularni, a iz nekih razloga i mnogi takmičari koji samo mijenjaju forme i nazive rijalitija su isto tako postigli neku vrstu popularnosti, pa su na neki način postali i javne ličnosti i zvijezde bez da imaju i jednu bitnu kvalitetu koja čovjeka čini popularnim.

Jedan od takvih je i Ivan Marinković koji je već nekoliko godina stalni član određenih rijalitija a trenutno učestvuje u ko zna kojoj sezoni Parova, a poznat je i po tome što je bivši muž poznate pjevačice Goce Tržan sa kojom ima i kćerku.

Oglasi - Advertisement

Ivan je ovih dana, kao dijelom emisije Parovi, orao da sjedne na vruću stolicu i da iskreno odgovara na pitanja ostalih takmičara ali i voditelja. Pa je tako jedno od pitanja bilo i da li ga je Goca , sa kojom je bio u braku finansijski izdržavala?

Ivan je malo zastao da razmisli i na kraju dao potvrdan odgovor, mada je odmah napomenuo da je mogao reći i ”ne”. Dodao je da je taj brak trajao pet godina, a da je dva mjeseca prija razvoda ostao bez posla, dok je ostatak braka bio u stalnom radnom odnosu i isto je donosio novac u kuću.

Rekao je još i Ivan da kada je on upoznao Gocu i kada su krenuli sa svojom vezom da je ona na svome saldu imala veliku nulu, i to, kako je Ivan naglasio, nije imala niti jednoga cvonjka, jer je neku svoju ušteđevinu dala na neku drugu stranu. Trošila je samo novac koji bi dobila od pojedinih tezgi, a on iako nije imao stalni posao, vodio je jedan kafić i radio je u njemu, pa su to bila njegova primanja, koja tada baš i nisu bila mala.

Na kraju je ipak priznao da je njegova bivša zarađivala više od njega.

 

 

Leave A Reply