Istopila se, fanovi u nevjerici: Dara Bubamara pokazala novu liniju, a promjena je drastična (FOTO)

Dara Bubamara svakako spada među veoma popularne folk pjevačice u regiji, a poznata je da je veoma sklona da privlači pažnju svojim oblačenjem i ponašanjem, a svakako joj nije strano ni da bude dio različitih afera i skandala, pa čak i seksualne, erotske prirode.

Ono po čemu je posebno poznata Dara Bubamara su svakako njene obline, a primijećeno je u zadnje vrijeme da se pjevačica veoma teško bori sa viškom kilograma, mada je to nije sprječavalo da se pojavljuje u kratkim i providnim komadima odjeće, jer to je nešto što njen posao nosi sa sobom i toga se ona mora držati ako želi da i dalje bude zanimljiva javnosti.

Danas se zvijezde estrade više fokusiraju na izgled i odijevanje, nego na neke pjevačke kvalitete, jer se u studiju da svašta napraviti, pa čak i ako ne znaš pjevati, dok je izgled ipak ono prvo što ljudi, obožavatelji, fanovi gledaju, pa tek onda dolazi pjesma.

Tako da Daru ni višak kilograma nikada nije spriječio da obuće nešto provokativno, ali je zbog toga, često i neukusnog oblačenja, tema raznih kritika i negativnih komentara.

Ipak u zadnjih nekoliko sedmica je primijećeno da je pjevačica lagano krenula u regulisanje svoje kilaže. Počela je vježbati, kontrolirati svoju ishranu, pa se vidi da se trud pomalo i isplaćuje, jer već sada izgleda vidno mršavije.

Nedavno je i objavila fotografiju na kojoj se pohvalila novom linijom i mora se priznati da je to sada sasvim drugačija Dara Bubamara. Ali se mora i pohvaliti njena volja da nešto promijeni na sebi, i to na bolje.

 

 

Comments are closed.