Ispovijest Dragana Nikolića u kojoj je bio iskren do kraja: Zašto Milena i ja nismo imali djece

Prije tačno deset godina, legendarni glumac Dragan Nikolić je novinarima dao svoju intimnu ispovijest u kojoj je otkrio neke do tada nepoznate stvari iz svoga djetinjstva, o svojim prvim ljubavima, patnjama, počecima u glumi, kao i o njegovom braku sa Milenom Dravić, jednom od najboljih glumica sa ovih prostora.

Pa je tako, sjećajući se djetinjstva Dragan rekao kako je imao lijepo djetinjstvo, a u globalu svako ima svoje priče, bajke , doživljaje. Smatrao je Dragan da su djetinjstva iz njegovoga doba bila sretnija jer tada nisu postojali kompjuteri, mobiteli, sve je bilo na dječjoj mašti i da su se djeca tada igrala sa djecom, a ne sa aparatima i uređajima, što je, ma šta ko mislio, ipak mnogo ljepše. Njegovo vrijeme je bilo puno parkova, poljana, ulice, i svašta se tu moglo naučiti, a najvažnija stvar su drugarstva od kojih neka traju i do današnjih dana.

Kada je u pitanju prva ljubav, Nikolić je rekao novinarima kako je to bilo vrijeme, kada je on bio dijete, kada se nije imalo puno igračaka, a trotineti i lopte su bile zaista rijetkost u njegovom kraju, pa im je kao djeci ostalo samo da raspiruju maštu, i da se zaljubljuju u soje školske drugarice još od malih nogu. Svako od njih, od dječaka, kako se sjećao Nikolić, je bio vitez koji se borio za maramicu svoje drage. I sjećao se Nikolić da je još od malih nogu krenuo da se zaljubljuje u svoje drugarice i da su to tada bile zaista velike zaljubljeničke patnje. Priznao je i da je bio ostavljan više puta, i da je više volio nego što je bio voljen, ali da je sve to ostalo u  istoriji i u djetinjstvu.

 

 

 

Comments are closed.