Isplivale slike kraljevske porodice za koje niko nije znao: Svijet je neprijatno iznenađen nekim od njih (FOTO)

Poznato je da britanska kraljevska porodica u okviru svoga djelovanja mora da poštuje mnoga pravila, posebno kada je ponašanje u javnosti u pitanju. Mnoga od tih pravila su dosta začuđujuća sa sasvim obični svijet, a mnoga su i bizarna, da se prosto ne može povjerovati da se takva pravila moraju poštovati.

Oglasi - Advertisement

Mediji i fotografi prate sve članove kraljevske porodice u stopu i gdje god se pojave, i svako od njih ne želi nikako da mu osvane loša fotografija u novinama ili na portalima

Čak i kada se pojave neke fotografije pojedinih članova porodice koje ih prikazuju u lošim izdnjima, oni veoma brzo, zbog samoga uticaja porodice, budu skinute sa interneta ili uklonjene iz novina.

Pored toga što svi članovi porodice izuzetno paze na svoje ponašanje u javnosti, isto tako i osoblje koje radi za kraljevsku porodicu veoma pazi da se neka neobična fotografija ne bi omakla, ili slične stvari.

Nema baš previše tolerancije na greške unutar kraljevske porodice, pa su stoga veoma rijetke fotografije članova porodice u nekim šokantnim izdanjima.

Ako ste pomislili da ćete u ovome tekstu pronaći neku od takvih fotografija, moramo samo malo da vas razočaramo jer ovo nisu autentične fotografije članova kraljevske porodice, već fotografije koje su napravljene sa dvojnicima, a koje dosta uspješno pravi Allison Jackson, koja je postala i poznata i popularna što pravi fotografije kraljevske porodice u veoma komičnim situacijama, ali sa dvojnicima.

Ovo su samo neke od fotografija, koje su pomalo podigle i prašinu u Engleskoj, a nekako je najinteresantnija ona na kojoj golf igraju kraljica sa predsjednikom Amerike, Donaldom Trumpom.

 

Comments are closed.