Imala je najteže oboljenje jajnika koje se širilo kao požar, a onda je naglo samo nestalo: Ovako je Isidora Bjelica pobijedila najgoreg neprijatelja i ovo je njena tajna (FOTO)

0

Kako mnogi mediji u Srbiji pišu, zdravstveno stanje Isidore Bjelice je već neko vrijeme stabilno, ali ova spisateljica i danas na društvenim mrežama dosta često zna da napiše neke statuse koji govore o tome šta joj je sve pomoglo kod njenoga izlječenja.

Zbog teške bolesti koja ju je pogodila, Isidora Bjelica na život sada gleda sasvim drugim očima, i na stvari gleda sada iz sasvim drugoga ugla koji je doskora za nju bio nepoznat.

Oglasi - Advertisement

Isidora je imala rak jajnika koji joj se vraćao u više navrata, ali je iz svake nove borbe, kako i sama kaže izlazila jača i kao pobjednik, pa danas Isidora, dosta često zna da napiše poneku riječ o tome kako je potrebno razmišljati u tim trenucima i na koji način se treba okrenuti životu da bi bio zdraviji i srećniji.

Pa tako Isidora kaže da je tajna sretnoga života u tome da uvijek osjećamo zahvalnost na njemu, čak i u trenucima kada imamo sve razloge da ga proklinjemo i da očajavamo.

Isidora je često u svojoj borbi protiv opake bolesti isticala kako joj je u tim danima najviše pomagalo to što je ostajala pozitivna i što je pozitivno gledala na sve što joj se dešavalo i što je radila, te da je sa pozitivnim razmišljanjima najviše pomogla sebi.

Često je znala i da govori da joj se kancer znao širiti kao požar i da je u jednome trenutku bila u remisiji, ali je i znala da se za dva mjeseca može sve promijeniti jer u borbi sa ovakvom bolešću ne postoje pravila. Nikada nije odustajala od borbe, čak i  kada su ljudi oko nje odustajali, a iz tih razloga je lijek tražila u čak 12 zemalja svijeta.

Znala je i često reći da dok god nema metastaze na centru za humor, za nju ima nade, mada priznaje i daje imala zaista teške dane kada nije mogla niti da se smije, niti da plače, a smatra kada bolest čovjeku uništi smisao za humor, da je onda taj čovjek u najopasnijoj zoni.

Uz pomoću kombinacije kemoterapije, biološke i imunoterapije Isidora je 2017. godine pobijedila sve metastaze i velika je stvar i čudo da od 70 metastaza koje je imala, više ni jedna nije bila aktivna.

Svo vrijeme je snagu tražila u porodici i u svojim čitaocima, i nije dozvolila sebi da klone duhom, niti da se bilo kada osjeća samom.

 

 

Leave A Reply