Ima maminu ljepotu i tatin šarm: Svakoga dana ga gledate u popularnoj seriji, a niste ni znali da je sin poznatog glumačkog para (FOTO)

Nije nikakvo više čudo da djeca čiji su roditelji u nekoj umjetnosti, glumačkoj, muzičkoj, likovnoj, krenu stopama svojih roditelja, jer je uticaj okoline veoma bitan u razvoju mladoga čovjeka, pa tako i kada su vam roditelji umjetnici, velike su vam šanse da i vi krenete putem svojih roditelja.

Tako nešto se desilo i sa sinom Srne Lango i Irfana Mesura, Pavlom Mensurom kojeg gledate svakoga dana u veoma popularnoj TV seriji Pogrešan čovjek

U toj seriji Pavle igra momka Savu, lika koji je sa druge strane zakona i kojeg je otac napustio, a rano je ostao i bez majke, te je zbog toga na kraju završio u popravnom domu. On zajedno sa Nastasijom koju igra Tamara Aleksić obavlja sumnjive poslove za Mihajla kojeg igra Petar Benčina, a svakim novim potezom dovodi sebe u veoma nezgodne situacije. Na kraju će se , prema nekim izvorima, saznati da je Sava dobar lik, posebno kada se saznaju sve činjenice iz njegove prošlosti.

Pavle Mensur je trenutno na drugoj godini fakulteta i novinarima je rekao da je gledajući svoje roditelje u njihovom poslu, shvatio da je gluma jedan zaista krvav poziv, mada to publici i ne izgleda baš tako. Priznao je da su ga majka i otac pokušali i odvući od toga poziva i ideje da se bavi glumom, ali kada su shvatili da on ne želi bilo čime drugim da se bavi, dobio je njihovu bezrezervnu podršku, a vjeruje i zna da im je sada drago da i on nastavlja da se bavi poslom kojim su se oni cijeli svoj život bavili.

 

 

Comments are closed.