Ilustracije koje će vam sigurno natjerati poneku suzu na oči: Stvari koje vam majke nisu nikada rekle, jer su smatrale da je to jednostavno normalno za jednu majku (FOTO)

0

Kada su roditelji u pitanju, to su najvažnije osobe u životu svakoga čovjeka i uveliko je život svakoga čovjeka nekako i definisan zavisno od njegovih odnosa sa svojim roditeljima, i u mnogome uspješnost ili propast nečijeg života uveliko zavisi i od toga kako su ga roditelji uputili i šta su pojedinca naučili.

Majka je roditelj koji donosi novi život na svijet i ta konekcija sa svojim djetetom poznaju samo majke i očevima je to na neki način teško objasniti. To je najčešće bezuvjetna ljubav koju malo šta može da poremeti.

Oglasi - Advertisement

I sami ste svi vi svjesni da je majka uradila mnoge stvari za vas, ali i da vam puno toga što je uradila nije ni spomenula, a vi niste ni bili svjesni da u svemu tome ima njenoga uticaja.

U ovome tekstu vam poklanjamo malu seriju ilustracija koje će vam nabaciti osmijeh na lice,  a možda i poneku suzu, a ujedno će vas i podsjetiti na najvažniju osobu u važem životu-MAJKU.

Bez obzira na sve, i ma kako se vi sami ponašali prema njoj, vi ćete joj uvijek biti na prvom mjestu i najvažnija stvar u životu

Kada god ste pustili suzu njeno bi srce za tren prestalo kucati i svaki puta bi je više zaboljelo

Uvijek je znala da nije najsavršenija, ali je uvijek radila na tome da vama pruži sve ono što trebate i što može da vam pruži

I kada ste odrasli i dalje se nastavila brinuti o vam, i dosta često vas je znala i iznervirati kada vas nazove na posao i pita vas da li ste jeli i kako se osjećate.

I mada je bilo puno problema i briga, uvijek bi i vrlo rado sve to ponovila, jer je za nju to vrijeme provedeno sa vama neprocijenjivo

I mada ju je često i boljelo odgajanje vas, taj bol ne bi mijenjala nizašta na svijetu.

Za vas je uvijek bila spremna da uradi sve, i zadnji komad hljeba ili kolača je uvijek bio namijenjen vama

Nije vas nosila samo devet mjeseci u svome stomaku, već cijeli svoj život u srcu i u duši.

Mnogo je plakala zbog vas, a nikome ne bi dala one suze koje je pustila zbog vas kada biste je usrećili.

 

Leave A Reply