Ilma Karahmet po prvi puta iskreno o svome uspjehu, budućnosti i braku u koji je ušla veoma mlada: Šta li će njen muž reći na sve ovo (FOTO)

Ilma Karahmet, mlada pjevačica iz Kiseljaka je svojom pobjedom u RTL šou Zvijezde , preko noći postala miljenica mnogih ljudi u regionu, mada je veliku popularnost stekla i prije nekih 5 godina kada se takmičila u X Faktoru Adria, ali tada je na neslavan način ispala iz tog šoa, jer ju je Emina Jahović izbacila zbog godina, tj, jer je bila premlada.

Poslije pobjede u RTL- Zvijezdama, Ilma je novinarima rekla kako je to bio njen veliki san i da je veliki trud uložila u zadnjih pet godina da bi došla do ove pobjede. Za X Faktor misli da je to bilo jedno veliko iskustvo za nju u kojem je naučila dosta stvari, ali i ostvarila određene kontakte i prijateljstva koja su joj svakako pomogle u daljnjem radu i usavršavanju.

Novinare je veoma interesiralo, kakvi su daljnji Ilmini planovi i sa kime bi voljela da uskoro možda snimi i neki duet, a njeno je mišljenje da pon njenom viđenju reakcije publike da bi njen mentor tokom emisije Jacques Houdek bio najbolja opcija za neki skori duet, jer se publici svidjelo kako to njih dvoje rade tokom šoua, posebno kada su pjevali pjesmu Molitva zbog čije izvedbe ju je čak i Marija Šerifović nazvala da joj čestita.

Priznala je Ilma da joj je najveća podrška u njenome radu i u svim projektima njen suprug, i da otkako je u braku sve je nekako malo lakše za nju jer su ona i suprug dosta organizirani i vode računa o svemu, posebno kada je njen posao, ali i njihov zajednički život u pitanju

 

 

Comments are closed.