Ildu Šaulić svi znate: A znate li kako izgleda starija kćerka Šabana Šaulića (FOTO)

Vjerujemo da svi poklonici folk muzike su čuli za Ildu Šaulić, kćerku kralja folk muzike Šabana Šaulića.

I Ilda je isto kao i njen otac pjevačica i prilično je popularna. U jednome trenutku je bila među najpopularnijim pjevačicama u regiji, ali je zbog porodice i djece na neko vrijeme zapostavila svoju karijeru, ali sada se polako vraća i ima namjeru da opet zauzme one pozicije na estradi koje je imala samo nekoliko godina prije.

Neke od projekta koje Ilda planira je i zajednički album koji će uraditi sa svojim ocem Šabanom, ali na tome se projektu još uvijek radi i tek su fazi pronalaženja pjesama koje će senzibilitetom odgovarati i Ildi, a i Šabanu.

Međutim, vjerujemo da je malo ko od vas čuo sa drugu Šabanovu kćerku Sanelu i vjerujemo da slabo ko zna za nju jer se rijetko i pojavljuje u javnosti.

Sanela je već više od pet godina u braku sa fudbalerom Zoranom Batom Mirkovićem, a sa njim ima i kćerku Unu. Mirković je tako postao otac u 42. godini života, a on i Sanela se zaista vrlo rijetko i samo u izuzetnim situacijama i na izuzetnim događajima pojavljuju u javnosti.

Mirković je inače svoju profesionalnu karijeru započeo u FK Rad, da bi nakon nekoliko godina u Radu prešao u Partizan i za taj period Mirković kaže da je bio najbolji period njegovog profesionalnog fudbalskog života. Dok je igrao za Partizan postao je i standardni reprezentativac tadašnje Srbije i Crne Gore. Za partizan je odigrao oko 100 utakmica i postigao samo jedan gol. Igrao je na poziciji beka.

 

 

 

 

 

Comments are closed.