Idealan napitak za koji vam je potrebno samo tri sastojka: Žene se kunu u njega jer topi masnoće i smanjuje centimetre u struku za veoma kratko vrijeme (RECEPT)

Nutricionisti cijeloga svijete preporučuju da se ovakvi napitci piju isključivo na prazan stomak jer je tada njihov efekt najbolji i najefektivniji., a napitak od samo tri sastojka koji ćemo podijeliti sa vama je načisto zaludio cijelu internetsku zajednicu.

Ono što vam je potrebno za ovaj napitak koji topi vaše masne naslage, ali i ubrzava vaš metabolizam je zeleni čaj, lovorov list i cimet

Ova tri sastojka su dobra za mršavljenje i kada se posebno koriste, a u kombinaciji su vaše šanse da istopite masne naslage još i veće.

Ono što treba da uradite je da skuhate oko 800 ml vode te u nju zatim dodajte tri lovorova lista, zatim pola kašike cimeta ili jedan štapić, i na sve to dodajte veliku kašiku zelenoga čaja, ali u rinfuzi, nikako onoga iz filter kesica. Kada sve to prokuha, ostavite 15- ak minuta da sve odstoji i vaš je napitak spreman kada sve dobro iscijedite.

Treba da ga pijete ujutro, obavezno na prazan želudac,a  nnajbolje je da ga pijete ujutro, prije jutarnje kafe. Sljedeću šoljicu bi bilo dobro da popijete malo poslije doručka, a treća ide prije samoga spavanja.

Uz sve ovo morate da uložite i dodatni napor, kada je vaša ishrana u pitanju. Izbacite slatkiše i to pod obavezno, jedite što zdraviju hranu, a povećajte i svoju fizičku aktivnost, tj. vježbajte što češće ako ste u mogućnosti.

U svakom slučaju, čak i ako u struku ne izgubite onoliko koliko ste planirali ili željeli, sigurno je da ćete očistiti svoj organizam od mnogih otrova, a imati ćete sigurno i mnogo više energije, a i raspoloženje će vam biti mnogo bolje.

 

 

 

Comments are closed.