Iako slijep, svojevremeno je napravio veliku uspjeh u Zvezdama Granda, a onda samo nestao sa scene: Sada se vraća na scenu sa novom pjesmom i niko ne može da povjeruje da je ovako promijenio izgled (VIDEO)

Zvezde Granda su kako je već i poznato najpopularniji talent šou u regiji, i prosto je nemoguće nabrojati sve talente koji su sa manje ili više uspjeha prošli kroz ovu emisiju. Neki su poslije učešća u ovoj emisiji napravili velike karijere i pojedini danas spadaju među najveće zvijezde estrade, dok neki, iako su u samim Zvijezdama imali veoma upečatljive nastupe, poslije emisije se baš i nisu najbolje snašli na estradi, pa se poslije nekog vremena pojedinim izgubio svaki trag.

Takva je nekako priča i o Darku Martinoviću, koji je bio i pobjednik u jednom od takmičenja u Grandu, da bi nestao sa scene, a ovih se dana vraća na scenu i to u velikom sjaju.

Darko je u Grandu bio generacija gdje je nekako Milica Pavlović ostavila najupečatljiviji dojam, dok se Darko poslije samoga šoa baš i nije najbolje snašao, a donekle su mišljenja da mu je dosta odmogao i njegov hendikep, jer je Darko slijep, mada to svakako nije odmoglo drugim velikim zvijezdama sa istim hendikepom kao što su braća Saša i Dejan Matić.

Darko je ovih dana odlučio da konačno počne da radi nešto po pitanju svoje pjevačke karijere pa je odlučio da snimo novu pjesmu i spot za nju, a koji baš niko nije očekivao, i za kojeg se mislio da Darko baš i nije sposoban da napravi tako nešto

Darko je napravio pjesmu koja se zove ”Lujkama okružen”, a spot je prepun akcije, otmica, kao i drugih kriminalističkih radnji.

Darko je ujedno promijenio imidž kojeg je prilagodio samoj pjesmi i spotu, pa se u spotu pojavljuje u kožnoj jakni , sa trodnevnom bradicom, kao i sa naočalama koje bi mogle postati neizostavnim dijelom njegovoga imidža.

Sve u svemu, izgleda da će to biti veoma dobar povratak, a novu Darkovu pjesmu možete poslušati i pogledati na ovome videu:

Comments are closed.