Iako je Darko još uvijek u bolnici, u teškom stanju, Ana ne krije svoju sreću: Objavila je fotografiju na Instagramu koja pokazuje njenu najveću utjehu u ovim časovima (FOTO)

Već se manje- više sve zna o nesreći koju je doživio pjevač Darko Lazić, kako i kako sada teče njegov oporavak i u kakvom stanju se nalazi.

U vezi toga se dosta pisalo i o bivšoj supruzi pjevača, Ani Sević koja je ovih dana na Instagramu podijelila jedan prekrasan snimak sreće svoga djeteta, pa je na taj način pokazala, da iako se trenutno nalazi u teškoj emotivnoj situaciji zbog nesreće svoga muža, Ana je utjehu našla u svojoj kćerki Loreni, koja sretno skače po svome krevetu, kao i svako normalno dijete.

Oglasi - Advertisement

”Sretna djeca = sretan život”, napisala je Ana ispod objavljene fotografije koju je podijelila sa svojim fanovima.

Ana je ovoga vikenda viđena i na koncertu Maye Berović. a na koncert je došla u društvu svoga dečka Danijela Nedeljkovića, tako da je očito da se Ana polako ali sigurno vraća svome životu i da nije više toliko opterećena Darkom, jer se njegovo stanje sada popravlja i više nije potrebna tolika njena prisutnost u bolnici.

Inače, Darko se još uvijek nalazi u bolnici u Zemunu, a kako sada stvari stoje, doktori dozvoljavaju samo Darkovoj majci da mu ulazi u sobu po potrebi, dok ostali članovi porodice smiju samo na par minuta ući da ga vide i pozdrave.

U Darkovoj porodici su se pomalo i smirili jer im je jasno da se Darko već pomalo oporavlja i da su sve krizne situacije sada iza njih, tako da se svi oni nadaju da će Darko vrlo skoro i stati na noge i krenuti sa potpunim oporavkom

Darka očekuje tokom oporavka još nekoliko operacija, a prioritet mu je operacija noge, tj. butne kosti koja je polomljena u nesreći, a zatim će slijediti veoma dug i naporan oporavak, sa mnogo odricanja gdje će Darko trebati svu moguću pažnju svoje porodice i svih ostalih koji  ga vole i poštuju.

Njegov brzi oporavak očekuje i njegova vjerenica Marina, koja želi što prije da njihovu vezu okruni i brakom.

 

Comments are closed.