I Vučićev sin se prijavio na Zvezde Granda, a žiriju nije bilo niti malo prijatno kada je pustio glas (VIDEO)

0

Kada su u pitanju muzičke TV emisija na ovim našim prostorima, posebno one koje promoviraju traženje novih muzičkih talenata, posebno pjevačkih, onda je sigurno da je emisija Zvezde Granda najpopularnija i najgledanija emisija na ovim prostorima i njena popularnost sa svakom novom sezonom samo raste.

Ove godine je nova sezona počela i sa novim pravilima takmičenja, članovima žirija je pored te uloge data i uloga mentora, tako da svaki član žirija ima svoju grupu takmičara koja je prošla prvi krug, sa kojom vježba sljedeće nastupe i pokušava da svoje pulene odvede što dalje u takmičenju, po mogućnosti do finala.

Oglasi - Advertisement

I dok svo ljubitelji ove emisije već uveliko uživaju u novoj sezoni i već drugome krugu takmičenja, mnogi se vole podsjetiti nekih takmičara koji su ostavili određeni trag svojim nastupima u nekim prijašnjim sezonama

Jedan od njih je svakako bio i ”sin Aleksandra Vučića” koji je skrenuo pažnju na sebe i o kojem se baš mnogo pisalo u godini kada se pojavio u Zvezdama Granda.

Njegovo ime je u stvari Žarko Madžić i učestvovao je u Zvezdama Granda prije dvije godine, da bi u svom nastupu nakon prve pjesme ostao bez ijednog glasa žirija, ali mu je produkcija Granda pružila šansu da otpjeva i drugu pjesmu.

Kada su se spustili zidovi ispred žirije tek je onda nastala zanimljiva scena jer su mnogi prokomentarisali, a posebno Jelena Karleuša, kako Žarko mnogo liči na Aleksandra Vučića, a i on sam je potvrdio da mu često to kažu, i da već ima iskustva da ga porede sa predsjednikom Srbije.

Evo kako je izgledao taj Žarkov nastup:

Leave A Reply