”I tata bi sine”: Bila je najpoželjnija glumica Jugoslavije, ali rijetki znaju da je bila u braku sa 32 godine starijim slavnim glumcem (VIDEO)

Velika glumica bivše Jugoslavije Neda Arnerić je u svojoj karijeri napravila na desetine uloga u mnogim poznatim filmovima, a neke njene uloge su već odavno kultne i znaju je generacije ljudi koji su rođeni na ovim prostorima.

Ipak se manje zna da je Neda Arnerić bila dva puta u braku.

Oglasi - Advertisement

Bila je u braku sa Dejanom Karaklajićem sa kojim je snimila  kultnu hit komediju ”Ljubavni život Budimira Trajkovića”, ali još je manje poznato da je Neda bila u braku sa 32 godine starijim glumcem Radetom Markovićem.

Kada govori o svome braku sa Markovićem Neda kaže da je on bio veoma značajan za nju i da je sa njim proživjela tri divne godine. Priznaje Neda da kada sada pogleda na taj brak da joj je i malo čudno koliko je bio stariji od nje, ali da je unatoč tome između njih dvoje sve odlično funkcioniralo.. Nikako joj tada nije bilo jasno zašto se svi zgražaju nad njihovom vezom i hvataju se za glavu, a prvenstveno je njena mama bila protiv te veze i braka, priznala je Neda novinarima.

Neda kaže da ona tu razliku od 32 godine tada uopšte nije osjećala, a da je sa Markovićem naučila mnogo toga, kao na primjer, da voli ozbiljnu muziku, da čita pametne pisce, i kako da priprema svoje uloge u pozorištu. Uz Radeta je, kako kaže Neda, naučila da skija, da igra tenis, da upoznaje planine, pa je tako mnogo uz njega zavoljela i prirodu. Ona taj dio svoga života smatra prelijepim i kaže da uvijek poslije toga, kada bi se srela sa Markovićem, dok je ovaj još bio živ, sa nostalgijom su se prisjećali tih njihovih dana

 

 

 

Comments are closed.