I poslije 16 godina braka Haris joj ovo ne dozvoljava: Melini Džinović je ovo strogo zabranjeno

Haris Džinović je svakako jedan od najpoznatijih bosanskohercegovačkih folk pjevača koji svoju karijeru gradi u Srbiji, konkretno u Beogradu, mada se stalno vraća u Bosnu i u svoje Sarajevo i dosta često ga se tu može vidjeti.

Poznato je i da je Džinović već 16. godina u braku sa Melinom Džinović i mada slove kao jedan od najsavršenijih parove kojeg nikada nisu pratili bilo kakvi skandali ili afere, ipak je Melina priznala, u nekim razgovorima sa novinarima, da postoji jedna stvar koju joj Haris nikada ne bi dozvolio da uradi, čak ni nakon 16. godina braka.

Priznala je da joj Haris ne dozvoljava da promjeni boju kose. Sve ostalo može i šminka i neki zahvati, ali boja kose mora biti ista, jer kako Haris kaže, takvu ju je upoznao i takva mora i da ostane za njega. Čak ni dužina kose se ne smije mijenjati. Frizura, oblik, pomalo, vrhovi se mogu skratiti, ali dužina mora ostati ista ili dovoljno blizu.

Tako da Melina, kako i sama priznaje , više brige ima oko svoje kose, nego oko odjeće koju će nositi, a poznato je da je Melina modna stilistica i kreatorka čije kreacije nose mnoge javne ličnosti i mnoge zvijezde estrade, posebno one iz folk muzike.

Postavlja se realno pitanje da li je Haris suviše strog prema svojoj supruzi ili je to ipak zahtjev. želja, koja ima smisla i koja se i može održati bez problema?

Sve u svemu, unatoč i ovoj pomalo čudnoj želji, ovaj par i dalje besprijekorno funkcioniše i mnogi bi se parovi sa estrade mogli ugledati na njih dvoje.

 

 

 

.

Comments are closed.