I Mustafa Sandal krenuo stopama svoje bivše žene: Objavio fotografiju sa ljepoticom koju poznajemo iz serije ”Sulejman Veličanstveni” i uzburkao cijelu tursku javnost (FOTO)

Mnogo se pisalo ovih dana o Emini Jahović i njenoj novoj ljubavnoj vezi sa jednim turskim bogatašem, a izgleda da se i Eminin bivši muž, popularni turski pjevač Mustafa Sandal odlučio pokrenuti po tom pitanju, pa su mediji otkrili i da je Mustafa ušao u novu ljubavnu vezu i to sve na osnovu jedne objavljene fotografije na Instagramu.

Oglasi - Advertisement

Mustafa je prije nekoliko dana na društvenim mrežama objavio jednu fotografiju, na kojoj je on u nježnoj pozi sa jednom ženskom osobom kojoj se vidi samo mali dio lica. Fotografija je odmah izazvala gomilu komentara, pa ju je Mustafa nakon nekog vremena i izbrisao sa svoga profila.

Mnogi su u Turskoj mislili da Mustafa još nije prebolio raskid sa Eminom, ali on je ovom fotografijom pokazao i dokazao upravo sve suprotno. Pa je tako, donekle i očekivano nakon silnih natpisa o Emininoj vezi sa milionerom Sadetinom Saranom, da će se i Mustafa pomaknuti iz mjesta i krenuti u nova osvajanja.

Novinari su se odmah dali u veliku potragu da bi saznali ko je misteriozna dama sa Mustafine fotografije, pa su nakon silnih analiza i upoređivanja drugih fotografija iz arhiva zaključili da je u pitanju poznata glumica i manekenka Džeren Hindistan (29). Međutim, Džeren, za sada odbija davati bilo kakve izjave za medije, a ovih dana joj je i telefon non-stop isključen.

Džeren inače ljubitelji turskih serija poznaju po ulozi u seriji ”Sulejman Veličanstveni” u kojoj je glumila ulogu robinje Ahsen kojoj je Hurem dala zadatak da diskredituje i zavede Lufti- pašu.

Vidjet ćemo kako će se ova situacija dalje razvijati, ali sve miriše na novu ljubav.

 

 

Comments are closed.