I Milica Todorović je bila sa Darkom Lazićem u kolima kada se desila saobraćajna nesreća: Malo je falilo da oboje teško nastradaju

Vjerojatno malo ko ne zna da je poznati pjevač Darko Lazić doživio veoma tešku saobraćajnu nesreću prije nekoliko dana u kojoj je zadobio teške tjelesne povrede tako da se doktori u zemunskoj bolnici još uvijek bore za njegov život.

Nesreća je veća jer je Darko vozio u alkoholiziranom stanju i nije bio svezan u trenutku nesreća, pa su stoga i njegove povrede iz tog razloga  veće.

Oglasi - Advertisement

Međutim ovo nije prvi puta da je ovaj pjevač imao saobraćajnu nezgodu. On je i prije ove teške nesreće imao još jednu nesreću  za koju se baš i ne zna, a koja se desila prije nekih sedam godina, kada je svojim kolima išao na nastup,a saputnica mu je bila njegova koleginica, pjevačica Milica Todorović.

Taj dan kada se dogodila nesreća, njih dvoje su krenuli za Jagodinu gdje su imali zajednički nastup. Dan je bio kišovit, pa je Darko Lazić zbog uslova na putu i zbog jako klizavog puta izgubio kontrolu nad svojim vozilom, stisnuo je kočnici i krenuo se prevrtati sa svojim kolima. Velika je sreća da niti jedan drugi automobil nije bio na putu i nije išao iz suprotnog pravca, jer su se prevrnuli nekoliko puta i svo vrijeme su ostali na cesti.

Tada ih je zaustavila bankina, a mogli su da nije bilo nje i sletjeti sa puta.

Povodom ove najnovije i teške nesreće Darka Lazića oglasila se i Milica Todorović, koja se podsjetila na nesreću od prije sedam godina, i još je rekla da se nada da će sa Darkom na kraju sve ispasti dobro jer ona zna da je on veliki borac i da će iz svega ovoga izaći kao pobjednik.

 

 

 

Comments are closed.