I Jelena Karleuša se na svoj posebni način oprostila od legende narodne muzike Šabana Šaulića: Bio si veliki, najveći i ponosna sam što sam te poznavala (FOTO)

Veoma tužna vijest o nesreći u kojoj je tragično stradao kralj narodne muzike Šaban Šaulić je pogodila sve ljude iz ovih naših balkanskih krajeva, a posebno su bili ovom viješću pogođeni ljudi sa estrade , Šabanovi prijatelji i kolege, pa su mnogi od njih na svoj način se i oprostili od ove legende.

Među onima koji su se na svoj način oprostili od legende je bila i diva Jelena Karleuša, koja je nekako na trenutak zaboravila na svoje probleme koje je tište ovih dana, mada vjerujemo da joj nije drago da je na ovaj način malo zaboravila na svoje brige.

 

Jelena se na društvenim mrežama oglasila i izjavila svoje saučešće porodici i prijateljima, a onda je i okačila jednu veoma zanimljivu fotografiju iz dana kada su ona i Šaban surađivali u Zvezdama Granda

Uz fotografiju je dodala i nekoliko svojih riječi u kojima je rekla kako joj je teško da uopšte prihvati da se ovo sa Šabanom stvarno desilo i da nevjeruje u tu vijest čak ni u trenutku dok piše riječi za status. Dodala je kako je Šaban bio veliki, odnosno najveći i da je ponosan na svaki minut koji su njih dvoje proveli zajedno na snimanjima Granda. Dodala je da je sve ovo velika tragedija i tuga i još je napisala ”Počivaj u miru legendo”

Sve u svemu odlazak Šabana Šaulića napravit će jednu veliku prazninu na estardi Srbije i cijele regije posebno kada je narodna muzika u pitanju, i vjerojatno se više nikada neće rodti takav pjevački talenat kao što je bio Šaban Šaulić.

 

 

 

 

Comments are closed.