I dalje je to proganja: Lepa Brena otkrila zbog čega se u životu kaje i za šta je grize savjest!

Iako je Lepa Brena najveća zvijezda estrade ovih prostora ikada i mada se mnogima njen život čini kao onaj iz bajke, čak je i Lepa Brena imala u svome životu neke teške trenutke koje pamti.

Oglasi - Advertisement

Kako je i sama, dosta puta, ispričala novinarima, iako je u svome poslu broj jedan u regiji i mada ima veoma lijep i uspješan brak sa dvoje djece, Breni je mnogo teško što njeni roditelji nisu više živi i što nisu više tu kraj nje.

Da sve bude maklo gore Brenu strašno grize savjest što nije stigla da se oprosti od svoga oca, i kako i sama kaže, to sebi nikada neće oprostiti.

Pa je tako Brena rekla novinarima da je strahovito grize savjest što nije stigla svome ocu da kaže sve što je htjela da mu kaže i što nije stigla da se oprosti od njega. Priznala je Brena da dok je njen otac bio živ uvijek se trudila da mu ispuni svaku želju, a da je uvijek, čak i kada je bila na putu osjećala kada nešto nije u redu. Tada bi samo sjela u kola i otišla do svojih roditelja gdje bi uglavnom zatekla neku zdravstvenu problematiku koju bi odmah rješavali.

Lepa Brena, inače pravim imenom Fahreta Jahić je rođena 1960. godine u Tuzli, a svoji pjevačku karijeru je započela sa bendom ”Slatki greh”, sa kojim je osamdesetih godina prošlog vijeka pravila pravi dar- mar po bivšoj Jugoslaviji i većim dijelom Balkana.

Uvijek je svojim izgledom mamila uzdahe, a i sada u svojoj 58. godini izgleda prelijepo.

 

 

 

 

Comments are closed.