I Bosanac na svoj karakteristični način opleo o Šabanu i o Jeleni Karleuši: Niko ne treba da brine za Jelenu jer je ona profesionalac (FOTO)

Kada se spomene muzička emisije Zvezde Granda, jedna od prvih asocijacija na ovu emisiju je svakako žiri, a i članovi žirija i jedan od njih, a to je Dragan Stojković Bosanac, koji je već nekoliko godina nezamjenjiva karika u žiriju ove iznimno popularne talent emisije

Nakon nekoliko zaista turbulentnih mjeseci na estradi koje su direktno ili indirektno imali uticaja i na same Zvezde Granda i sam Bosanac je u kratkom razgovoru sa novinarima prokomentarisao odlazak legende narodne muzike Šabana Šaulića, kao i majke Jelene Karleuše, Divne Karleuše.

Bosanca je više nego očito veoma potresla smrt kralja narodne muzike, ali je isto tako i mnogo puta traženo od njega da nešto kaže na tu temu, pa je sada na neki način ta tema za njega postala tabu.

Pa je Bosanac novinarima rekao da on o Šabanovoj smrti više i ne želi da govori i da bi volio i da ga novinari razumiju zbog toga, jer sve što je imao rekao je, a kako je sve to djelovalo na njega i to je viđeno kao i da mu je i dalje veoma teško zbog svega što se desilo. Zbog toga je novinarima poručio da ne želi više da razgovara na pitanja na tu temu a smatra i da više nije u redu da mu novinari postavljaju ta pitanja.

Pričalo se da Bosanac i Šaban u zadnje vrijeme baš i nisu komunicirali, ali je Bosanac rekao da to baš i nije bilo tako kako novinari predstavljaju, i da su njih dvojica uvijek bili gospoda i da njima nije priličilo da se ponašaju mimo toga, kao i da je cijela ta priča prenapumpana zbog same emisije.

Kada je Jelene Karleuša u pitanju, Bosanac je mišljenja da je Jelena veliki profesionalac u svome poslu i da se tako uvijek i ponaša i da nju malo šta može da poljulja, kao i da privatni život ne treba da utiče na profesionalni. Dodao je da niko ne treba da se brine za Jelenu jer  ona će brzo doći sebi i da ništa nju ne može da poljulja.

 

Comments are closed.