Htjela je da provjeri vjernost svoga dečka pa mu je poslala zgodnu crnku i sve gledala preko kamera: Već zbog prve njegove reakcije se pokajala, ali video je nasmijao milione ljudi širom svijeta (VIDEO)

0

Kada su veze i ljubavi u pitanju onda tu postoje mnoge varijacije na zadanu temu i nikada se žene u vezi ne ponašaju isto kao muškarci i obrnuto. Kada su muškarci u pitanju, na žalost, malo je onih koji imaju tako jak karakter i poštovanje prema svojoj partnerki, a koji će da odbiju flert kada im se ukaže za to prilika, posebno ako sa njima felrtuje zaista zgodna i lijepa ženska osoba.

Malo je onih koji će se oduprijeti takvom, nazovimo seksualnom porivu, posebno kada se u sve ubaci solucija da niko neće znati za to i da će sve ostati između toga muškarca i ljubavnice.

Oglasi - Advertisement

 

Po saznanju o eventualnoj nevjeri od strane svoga muškarca, većina žena automatski raskida tu vezu, jer su svjesne da u budućnosti ništa dobro neće izaći iz veze sa takvim čovjekom, ako mu u kojem slučaju oprosti nevjeru, jer postoji velika, ako ne i 100% mogućnost da će taj muškarac nevjeru ponoviti, čak i više puta. Međutim, među muškarcima ima i dobrih glumaca i manipulatora,  pa tako pojedine žene nikada ne saznaju da ih njihov muškarac varao, a ponekad i da je to radio tokom cijele njihove veze pa i braka.

Djevojka o kojoj pišemo u ovome tekstu je odlučila da ispita vjernost svoga partnera, pa je angažovala ljude iz jedne popularne TV emisije koja se zove ”To Catch a Cheater” koji su za njenoga momka pripremili pravu malu zasjedu u vidu zanosne crnke.

Momak od ove djevojke je došao u stan zanosne crnke po pozivu da joj je potrebno popraviti laptop, a u stvari to je bila zamka za njega, jer je njegova djevojka sve to gledala preko kamera koje su bile postavljene na nekoliko pozicija u stanu.

Crnka koja je trebala popravku je svo vrijeme neskriveno flertovala sa momkom, a djevojka od ovoga momka je na kraju razočarano saznala da svome momku ne treba ništa da vjeruje i da joj je bolje bez njega.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na ovome videu:

 

 

 

 

.

 

Leave A Reply