Hrani psa da te ujede: Kija od Mitrovića tražila ovu cifru za povratak u Zadrugu, a evo šta je on u bijesu napravio.

Kaže dobra stara  narodna izreka ”Kada se opanak popapuči ”, a to bi se u svakom slučaju moglo upotrijebiti u slučaju Kije Kockar, koja je nakon pobjede u Zadruzi i nakon osvajanja nagrade od 50 hiljada eura sa kojima je kupila stan, zaboravila ko je bila prije ovoga rijalitija.

Oglasi - Advertisement

Kako neki od medija prenose, vlasnik Pinka Željko Mitrović se ovih dana sastao sa Kijom Kockar, da bi joj ponudio da se pojavi i u drugoj sezoni Zadruge. Kako mediji saznaju, Mitrović je Kiji ponudio ogroman honorar, do sada neviđen na ovim prostorima što se rijalitija tiče, jer je siguran da će Kija podići rejting rijalitija i povećati gledanost, posebno jer Luna i dalje pati za Slobom, pa bi Kijino pojavljivanje bio dodatni šok za Lunu, a i gledaoci na neki način očekuju nastavak te sapunice. Mitrović je očekivao i da će Kija pristati, s obzirom da ju je on stvorio i da mu je ona na neki način dužnik, a angažovao ju je i u muzičkoj emisiji Pinkove zvjezdice, gdje je Kija sada jedna od članica žirija.

Međutim desilo se ono što Mitrović nije očekivao, Kija ga je odbila i još mu je sa podsmijehom rekla da bi možda i pristala ali za milion eura,

Izvor blizak Mitroviću je rekao da je Željko na taj njen odgovor naprosto poludio da je jedno vrijeme bio totalno neprepoznatljiv i svo vrijeme je hodao hodnicima Pinka govoreći kako ne može da vjeruje jer je on nju stvorio, a ona mu tako vraća.

Međutim, poznajući Mitrovića, ali i Kiju, kao i Slobu, vjerujemo da još uvijek nije stavljena tačka na ”I” što se ovih pregovora tiče

 

 

Comments are closed.