Hit oglas koji je ostavio mnoge bez teksta: Prodaje sina, a ako ga niko ne kupi… biće belaja (FOTO)

Svi smo mi nekada u životu dali oglas za nešto. Bilo da smo nešto potraživali ili da smo nešto prodavali, svi mi, manje ili više imamo iskustva sa takvim stvarima.

A u časopisima u kojima se objavljuju oglasi može se vidjeti svašta i svakakvi načini oglašavanja.

Bilo da se radi o kolima koja se kupuju ili prodaju, ili da se radi o nekim drugim tehničkim stvarima ili oglasima lične prirode, svega tu ima, a dosta toga nas zna nasmijati do suza, a poneki od oglasa nas, kao ovaj, ostavi bez teksta, sa pitanjem zar je to moguće.

Činjenica je da se djeca dosta često razočaravaju svoje roditeljima nekim svojim postupcima i potezima u životu, ali većina roditelja se na neki tih način, samo njima znan nosi sa time.

Neki roditelji probleme rješavaju razgovorima, neki nekim kažnjavanjima, ignorisanjem, ali ima i roditelja koji oglasom pokazuju šta misle o svojoj djeci ponižavajući i sebe, a i njih pred cijelim svijetom.

Tako nekako ide i ovaj oglas gdje se jedan otac javno stidi svoga sina, djeteta, i javno ga prodaje i to ni manje, a ni više nego preko oglasa. Doduše, ovdje se ne radi o mladom čovjeku jer je sin 1988. godište, ali ovaj način da bi se neko naučio pameti nije baš nešto što se često viđa.

Očito je ovaj nesretni otac došao do samoga zida i više nije znao kako da se ponaša i šta još da uradi, pa je posegnuo za vrlo ekstremnim načinom obračuna sa sinom.

Ne znamo šta je bilo tazlogom koji je inicirao ovaj oglas, ali po svemu navedenom u oglasu izgleda da se sva ta ljutnja i i bijes, očaj i razočarenje godinama skupljalo, pa je na kraju ispalo ovako kako je ispalo.

Oglas je, čim se pojavio na internetu postao viralan, a svi koji su ga pročitali dobro su se nasmijali, a možda su pojedini čak i razmišljali o nekom pazarenju.

 

 

Comments are closed.