Haos na snimanju Zvezda Granda: Sašu Popovića nisu mogli nikako da smire koliko je bio ljut, a razlog svemu je naravno, Jelena Karleuša (VIDEO)

0

Izgleda, kako stvari trenutno stoje da se afera sa Jelenom Karleušom itekako odrazila i na sve ljude koji su dijelom mega popularne muzičke talent emisije Zvezde Granda, kako na članove žirija, a posebno na direktora Granda Sašu Popovića, koji izgleda polako gubi živce sa pojedinim članovima žirija.

Oglasi - Advertisement

Naime, na snimanju Zvezda Granda bijes većine članova žirija, ali i produkcije je izazvala Jelena Karleuša koja je na sve načine pokušavala da sačuva jednoga svoga kandidata od ispadanja, odnosno pokušavala je na sve načine da mu pribavi treći glas koji bi značio i njegov ostanak u daljnjem takmičenju.

Situacija je postala i gora kada je Karleuša sama pritisnula jedan od tastera, mada to po pravilima ove emisije nije dozvoljeno, što je na kraju izazvalo i Viki Miljković da i ona sama pokloni glas svome kandidatu.

Najviše je nastalom situacijom bila revoltirana Marija Šerifović koja je reagovala veoma burno, te je u jednome trenutku strgnula slušalice sa sebe i sve bubice i žice, kao očiti znak negodovanja sa njene strane, te je ujedno poručila i da ne želi da bude više dijelom ovoga takmičenja ako će se raditi na ovakav način.

I atman kada se sve nekako malo smirilo tada je počeo da urla direktor Granda, Saša Popović koji je svima u žiriju poručio da ne misle da je emisija Zvezde Granda neka zaje****ja i da u nju nisu uloženi milioni da bi se pojedinci zezali na ovaj način. Jedno vrijeme se Popović nije mogao nikako smiriti, a kako je sve to izgledalo pogledajte u ovome videu:

Leave A Reply