Grudi samo što ne iskoče, dole sve providno, a tek kad vidite otpozadi: Ovakva se Seka Aleksić pojavila na nastupu i bacila sve u trans! (FOTO)

Poznata i veoma popularna pjevačica Seka Aleksić, osim što je poznata po svojim velikim hitovima koji se pjevaju širom naše regije, poznata je i po svome ekstravagantnom odijevanju, kako na nastupima, tako i u privatnom životu, a nije joj strano ni da u svome odijevanju otkrije i malo više nego bi trebalo, na opšte oduševljenje svojih muških fanova.

Oglasi - Advertisement

Pa je tako baš ovih dana Seka imala svoj nastup na jednom od splavova u Beogradu, gdje se pojavila u crnoj kombinaciji, koja nikako nije mogla da prođe nezapaženo, ali upravo tako, baš nikome.

Seka je, kao što to često biva, na nastup došla u pratnji svoga supruga Veljka Piljkića i bilo je vrlo očito da je došla raspoložena i spremna da napravi mravi dar- mar na koncertu.

Ali prije njenoga lica i širokoga osmijeha svi su prvo primjetili veoma duboki dekolte i providnu tkaninu na haljini koja je otkrivala dosta toga, a posebno Sekine bujne grudi, koje ona uvijek ističe u prvi plan.

Sekina odjevna kombinacija je bila sačinjena od crnoga korzeta, koji je vrlo dobro naglašavao Sekine obline i druge atribute, dok je ostatak haljine bio od crnog i vrlo providnog tila.

Tako da je Seka svim svojim obožavateljima sve dala na viđenje, od prednjeg djela, sa grudima i nogama, pa sve do zadnjeg dijela, koji je otkrivao stražnjicu, a vjerojatno da je najbolje bilo onima koji su bili u prvim redovima.

Po samoj reakciji publike, a i po samome koncertu i sekinom nastupu, sve su reakcije na kraju bile veoma pozitivne, i očekuje se od Seke još više ovakvih iznenađenja ubuduće.

 

 

 

Comments are closed.