Goga Sekulić odlučila koje će ime dati svome sinu, a u Srbiji to baš i neće dočekati sa simpatijama

Popularna srpska pjevačica Goga Sekulić je, kako se već i zna, već neko vrijeme u drugom stanju i prema planu, trebala bi da se porodi za nekih mjesec dana.

Već se zna da je zato odlučila da sve to obavi u jednoj švicarskoj klinici, u kojoj imaju sve potrebno za njeno stanje i za porođaj, a koja spada i među najelitnije klinike na svijetu, pa samim time i najskuplje. Međutim , novac očito nije problem za Gogu, posebno kada je njena beba u pitanju, što je i normalno.

Goga je već i odlučila kako će ime dati svome djetetu, pošto se već zna da Goga nosi muško dijete. Ime se nikako ne sviđa njenome mužu Urošu, ali to Gogu niti malo ne zabrinjava.

Gogi je jedno ima previ favorit i teško da će odustati od te opcije.

I mada sama Goga nikada nije bila član niti jedne partije, niti dio bilo koje političke opcije, ona neizmjerno poštuje lik i djelo predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, pa je stoga odlučila da i svome sinu da ime Vučić.

Goga je za medije rekla kako joj se dopada ime Vučić i da smatra da se nekako slaže uz Uroševo prezime Domanović, i da sve skupa, barem njoj to zvuči veoma jako i moćno. Uroš baš i nije oduševljen , kako Goga veli, tim odabirom, jer i on sam ima neke opcije za imena, a Goga je svjesna da imaju još malo vremena za odluku jer se dan porođaja bliži.

Goga je sigurna da će na kraju ona istjerati svoje, ili makar će dati sve od sebe da na kraju bude po njenome.

 

 

 

Comments are closed.