Godinama je ovo krila, čak i od Darka i neće vam biti jednostavno kada sve saznate: Ovo je prava istina o životu Ane Sević

Nije ništa neobično da su pojedine svjetske i regionalne estradne zvijezde imale neke teške životne priče, pa mnogima bude veoma drago i inspirirajuće, kada shvate kako su pojedini napravili velike karijere i poslovne uspjehe, mada su u svome životu imali mnoge poteškoće, što bi rijetki savladali.

Poznato je da je i Ana Sević, inače pjevačica i voditeljica, već dugi niz godina u centru pažnje javnosti i medija i da je njen život uvijek bio zanimljiv svima, a to se posebno povećalo nakon nesreće koju je doživio njen suprug, Darko Lazić, sa kojim već neko vrijeme ne živi zajedno, mada su u braku još uvijek legalno.

Oglasi - Advertisement

Nesreća nikada nije lijep način da se za  nekim poveća interes, ali ponekad, na te načine se saznaju i neke informacije koje su do tada javnosti bile nepoznate, a vjerojatno je javnost i to trebala znati da bi se stvorila realna slika o svemu.

Međutim, većina javnih ličnosti žele da zadrže svoj privatni život za sebe, i zbog toga, cijeneći njihovu želju, javnost dosta često ima krivu percepciju o njihovim životima, jerda se zna cijela istina o nekim ljudima i suosjećanja i razumijevanja bi bila veća.

Ipak, Ana Sević nikada ne priča o jednoj temi, a tiče se njenoga oca koji je ikada nije želio priznati, pa je to i razlog zašto ona cijeli svoj život nosi prezime svoje majke, Sević. I mada je imala bezbroj intervjua u svome životu, o svome ocu nikada nije pričala, jer je odrastala bez njega i on nikada nije bio uz nju kada joj je trebao.

Međutim, Ana , na žalost, nije usamljena u ovakvim pričama, pa tako Ana Kokić, na primjer, nikada nije upoznala svoje kćerke sa svojim roditeljima, a poznata je i priča pjevačice Zlate Petrović kako je i njeno djetinjstvo bilo veoma teško jer joj je majka bila veliki kockar.

U principu, niko od nas ne zna šta se dešava među tuđih četiri zida, pa stoga ne treba olako ni da osuđujemo pojedine zbog njihovog ponašanja ili dijela.

 

 

Comments are closed.